Over ons

    PLEASE INSTALL THE BREADCRUMB NAV XT PLUGIN!

Over ons


shutterstock_FC00024Goederaad Incassobureau is gespecialiseerd in het innen van uw openstaande vorderingen. Wij spannen ons in voor een snel, makkelijk en transparant verloop van uw incassotraject. Onze werkzaamheden verrichten wij op basis van  “No Cure No Pay”.

Snel en gemakkelijk

Ons unieke incassosysteem in combinatie met een gebruiksvriendelijke webportal maken het starten en het volgen van een incassotraject makkelijk en inzichtelijk. U dient uw incasso-opdrachten snel en eenvoudig bij ons in en wij gaan er vervolgens meteen mee aan de slag.

Wij begrijpen ook dat het voor uw bedrijfsvoering van belang is om uw cashflow optimaal te houden. Daarom hebben uw debiteuren bij ons de mogelijkheid om hun vorderingen via ons webportal te betalen. De ontvangen gelden dragen wij altijd binnen vijf werkdagen aan u af.

Transparant

Omdat wij geloven dat iedereen gebaat is bij een transparante werkwijze kunt u via onze webportal 24 uur per dag uw dossier inkijken. Hier vindt u een overzichtelijke weergave van de status van uw lopende incasso’s, inclusief contactmomenten met de debiteur en gemaakte betalingen. Wij streven ernaar om iedere ondernomen actie direct online te verwerken. Zo bent u altijd op de hoogte. U kunt via uw account ook vragen of opmerkingen voor ons achterlaten.

No Cure No Pay

Wij zijn van mening dat een incassobureau dezelfde belangen heeft als haar klant, namelijk: het incasseren van het geld waar de klant recht op heeft, zonder daarvoor te hoeven betalen. Onze  “No Cure No Pay” service garandeert dit.

Deze service houdt in dat wij onze werkzaamheden in het minnelijke traject gratis voor u verrichten. De kosten verhalen we op de debiteur. Ook rekenen wij geen abonnements-, registratie- of dossierkosten. Alleen als de debiteur slechts een gedeelte van het bedrag betaalt brengen wij provisie bij u in rekenening. Op deze manier loont het dus om ook voor kleine vorderingen een incassotraject te starten.