Pre-incasso

    PLEASE INSTALL THE BREADCRUMB NAV XT PLUGIN!

Pre-incasso


shutterstock_FC00049Onze pré-incassoservice is een vriendelijke maar dringende manier om een laatste betalingsherinnering te versturen naar uw debiteur. Wij versturen de betalingsherinnering uit uw naam, maar met ons briefpapier en logo. Wij zullen hiervoor geen incassokosten in rekening brengen. Op deze manier voelt de debiteur wel de dreiging van een incassobureau, zonder meteen met de hoge kosten te worden geconfronteerd. Dit heeft als voordeel dat uw zakelijke relaties niet onnodig onder druk komen te staan.

Pré-incasso aanvragen

Gebruik maken van onze pré-incassodienst kan eenvoudig vanuit onze webportal. U kunt u hier geheel vrijblijvend en kosteloos registreren. Maakt u regelmatig gebruik van deze service, dan heeft u de mogelijkheid om hier tegoed voor te kopen. Hoe meer tegoed u koopt, hoe groter de korting is die u krijgt.

In veel gevallen zal een pré-incasso leiden tot directe betaling van uw openstaande facturen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u via uw account altijd nog een incassotraject starten.